Interieuradvies

Met veel elan geven wij interieuradvies. Vanuit deze missie is Elan Meubelen opgericht in 2014. Inmiddels geven we jarenlang advies aan particuliere en zakelijke klanten. Voor interieuradvies en wooninspiratie ben je bij ons aan het juiste adres.

“Home is not a place…it’s a feeling.”

Interieuradvies geven wij aan iedereen: verhuizers, verbouwers, samenwonen, een compleet huis laten bouwen, zakelijke klanten of wanneer je toe bent aan een nieuw interieur. Elan Meubelen helpt elk project met passend interieuradvies.

Service Elan Meubelen

Interieuradvies geven wij altijd via een persoonlijk gesprek. Dit doen we bij ons op kantoor of.. nog leuker.. bij jou thuis. Zo krijgen we al een gevoel bij je eerdere inrichting en kunnen we je nog beter van dienst zijn. Door jouw wensen en bestemmingen voor het interieur te bespreken komen we tot een passend advies. De uitwerking van het advies kunnen we vrij eenvoudig aan je laten zien. Maar wij hebben ook de mogelijkheden tot een uitgebreid 3D-ontwerp. Hoe gaaf is dat?

Onderdelen interieuradvies

Het interieuradvies bestaat uit een aantal onderdelen. Deze kun je vinden in de opsomming hieronder. Mocht je bepaalde onderdelen niet relevant voor jouw ontwerp vinden, dan brengen we deze niet in rekening. Dat is de service van Elan Meubelen. Wij begrijpen onze klanten als geen ander!

  • Eventueel interieuradvies aan huis om jouw wensen te bespreken.
  • Interieur ontwerp voor de perfecte indeling van je woning.
  • Styling advies voor meer sfeer in huis.
  • Kleur- en stijladvies voor meer persoonlijkheid en contrast balans.
  • We kunnen samen inkopen gaan doen voor jouw nieuwe huis.
  • De finishing touch voor jouw nieuwe interieur.