Een industriële stalen deur kopen voor jouw interieur

elanmeubelen deuren industrieel

Een industriële stalen deur, ofwel een moderne deur, is een onwijs populaire trend op interieur gebied en is dan ook erg geliefd. Je creëert in iedere ruimte van het huis een moderne en stijlvolle industriële look. Veel mensen kiezen voor een klassieke en zwarte variant, maar tegenwoordig zijn er door het poedercoaten nog vele andere kleuren mogelijk. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat en wat voor kleur het beste in jouw interieur past. Je hebt de keuze uit een schuifdeur, een taatsdeur en een draaideur en de keuze van het glas en de bijpassende grepen is ook volledig aan jou. Wat voor industriële stalen deur ga jij kopen?

Een industriële stalen draaideur is geschikt voor vrijwel iedere ruimte

Je wilt graag een stijlvolle deur die ook nog een perfect aansluit op de rest van het interieur. Een industriële stalen draaideur is daar de perfecte oplossing voor. Het deurmodel is toe te passen op vrijwel iedere ruimte en kenmerkt zich door het strakke design. Zo is de deur niet alleen praktisch, je maakt er ook direct een geweldige eyecatcher van. Kies voor glazen panelen aan de weerszijden of bovenzijde en profiteer direct van extra lichtinval. Zo wordt je ruimte ook optisch groter en maak je iedere ruimte in huis net even wat lichter.

Een industriële stalen taatsdeur heeft geen kozijn nodig

Een deur zonder kozijn, kan dat? Ja! Maak kennis met een industriële stalen taatsdeur. Deze deur gaat zeker weten een erg opvallend element zijn in jouw interieur. De deur wordt gemonteerd zonder kozijn, aangezien het model verankerd is in de muur en vloer of in het plafond. Dit betekent dat het draaipunt van de industriële stalen taatsdeur aan de onderzijde en bovenzijde zijn, waardoor de industriële stalen taatsdeur ook naar buiten en naar binnen kan draaien.

Maak slim gebruik van de ruimte die je hebt met een industriële stalen schuifdeur

Niet alleen maak je slim gebruik van de ruimte die je hebt met een industriële stalen schuifdeur, het is ook nog eens en onwijs stijlvolle manier om je ruimte in te delen. Met een industriële stalen schuifdeur hoef je niet langer rekening te houden met het feit dat deuren open slaan en de deuren worden geleverd met een schuifsysteem in dezelfde industriële stijl. Wat voor soort deur ga jij aanschaffen voor jouw interieur?

Bron: Woonprettig